2022-01-21 13:54:12

Odluka o promjeni modela nastave u OŠ TRNOVITIČKI POPOVAC

Odlukom stožera Civilne zaštite učenici od 1. do 8. razreda OŠ Trnovitički Popovac prelaze na pohađanje nastave po modelu C. Model C podrazumijeva da učenici prate nastavu na daljinu (online) putem ranije uspostavljenih komunikacijskih kanala. Nastava na daljinu kreće od 24. 01. 2022. do  28. 01. 2022. Učenici se na redovnu nastavu u školu vraćaju 31. 01. 2022. 

Učitelji predmetne nastave: nastava za učenike viših razreda treba se odvijati u realnom vremenu, prema školskom rasporedu. Učitelji su dužni objavljivati predmetne sadržaje u vremenu prema rasporedu.

Učenici su dužni pratiti objave učitelja te ih slikati jer na taj način potvrđuju  da su prisustvovali nastavnom satu, vidjeli sadržaje i ostvarili aktivnosti prema naputku učitelja. Rješenje zadataka trebaju slati privatnom porukom (čavrljanje) predmetom učitelju.

Roditelji su dužni poticati učenike na svakodnevnu aktivnost jer se smatra da učenik koji nije aktivan nije prisustvovao nastavi, te je škola dužna obavijestiti Centar za socijalni rad i Upravni odjel za prosvjetu.

 

 


Osnovna škola Trnovitički Popovac